Wat is het?

Burgemeester en wethouders bezoeken regelmatig bedrijven en instellingen in de gemeente Bergen. U kunt uw bedrijf hiervoor aanmelden.

Hoe werkt het?

Het college vindt het belangrijk om te weten wat er speelt. Wat zijn uw ervaringen met de gemeente, welke plannen heeft u en wat kunnen ondernemers en gemeente voor elkaar betekenen? Deze en andere onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens het bedrijfsbezoek. Ook vindt het college het leuk om een rondleiding door uw bedrijf te krijgen.

Wat moet ik doen?

U kunt uw bedrijf aanmelden voor een bedrijfsbezoek bij het Klant Contact Centrum via (0485) 34 83 83. U kunt ook een e-mail sturen.

Aanvullende informatie

Het bedrijfsbezoek hangt niet af van de grootte van uw bedrijf of van de branche waarin u werkzaam bent. Elk bedrijf is interessant!

Verslag

Tijdens het bedrijfsbezoek worden foto's gemaakt. Ook wordt naar aanleiding van het bezoek een verslag opgesteld, dat de gemeente graag deelt via haar (social) mediakanalen. Zowel verslag als foto's worden uiteraard vóór plaatsing met u afgestemd. Wilt u liever niet meewerken aan een verslag? Geef dit dan tijdens het bedrijfsbezoek aan.

Hieronder vindt u de verslagen van voorgaande bedrijfsbezoeken.