Werken bij de gemeente Bergen

Wordt dit uw nieuwe werkplek?

Werken bij de gemeente Bergen (L)

 

Samen werken, samen leven. Met aandacht voor mens en natuur.

De gemeente Bergen (L) staat midden in de samenleving en werkt samen met inwoners, ondernemers, partners en gasten. We werken vanuit opdrachten (zoals klimaat, energie, duurzaamheid, bouwen en wonen, digitalisering, inclusievere samenleving, positieve gezondheid). We vinden het belangrijk om te kijken naar de toekomst. Aandacht voor de samenleving en natuur spelen in Bergen een belangrijke rol. 

Wij vinden het belangrijk om de dorpskernen en onze eigen inwoners in hun kracht te zetten. Zij bepalen zelf voor een groot deel hoe de gemeenschap werkt. Dit wordt bevestigd in de meest uiteenlopende initiatieven. De handen in elkaar slaan, elkaars sterkte punten kennen en elkaar waarderen vormen daarbij de uitgangspunten.

We hechten veel waarde aan een fijne werkplek voor onze medewerkers waarin zij zich goed voelen en kunnen ontwikkelen. Binnen de organisatie kennen we korte lijnen, flexibiliteit en zelfstandigheid.

Bent u benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze dan snel!

Maak kennis met uw toekomstige collega's

Bent u benieuwd wie er werken bij Gemeente Bergen? Jouw toekomstige collega's stellen zich graag aan je voor. 

Open sollicitaties

Wilt u graag bij de gemeente Bergen komen werken, maar is er op dit moment geen passende vacature? Stuur gerust een open sollicitatie. Mochten we interesse en een leuke functie passend bij u hebben, dan nemen we contact met u op! 

Contact

Reageren op een vacature kan uitsluitend via Banenplein Limburg. Voor vragen of open sollicitaties, neem contact met ons op via info@bergen.nl of (0485) 34 83 83.