Belangrijk bericht voor bezoekersLet op! Per 1 januari 2024 zijn de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging in werking getreden.

Per 1 januari 2024 zijn de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging in werking getreden. Wilt u iets veranderen aan uw huis, tuin, bedrijf of omgeving? Dan kan het zijn dat u te maken krijgt met deze nieuwe wetten.

Informatie op deze website over deze onderwerpen kan verouderd zijn vanwege de overgang naar deze nieuwe wetten. Kijk voor de meest actuele informatie op www.omgevingswet.overheid.nl(externe link) of neem contact met ons op via info@bergen.nl of (0485) 34 83 83.

Werken bij de gemeente Bergen

Wordt dit uw nieuwe werkplek?

Werken bij de gemeente Bergen (L)

 

Samen werken, samen leven. Met aandacht voor mens en natuur.

De gemeente Bergen (L) staat midden in de samenleving en werkt samen met inwoners, ondernemers, partners en gasten. We werken vanuit opdrachten (zoals klimaat, energie, duurzaamheid, bouwen en wonen, digitalisering, inclusievere samenleving, positieve gezondheid). We vinden het belangrijk om te kijken naar de toekomst. Aandacht voor de samenleving en natuur spelen in Bergen een belangrijke rol. 

Wij vinden het belangrijk om de dorpskernen en onze eigen inwoners in hun kracht te zetten. Zij bepalen zelf voor een groot deel hoe de gemeenschap werkt. Dit wordt bevestigd in de meest uiteenlopende initiatieven. De handen in elkaar slaan, elkaars sterkte punten kennen en elkaar waarderen vormen daarbij de uitgangspunten.

We hechten veel waarde aan een fijne werkplek voor onze medewerkers waarin zij zich goed voelen en kunnen ontwikkelen. Binnen de organisatie kennen we korte lijnen, flexibiliteit en zelfstandigheid.

Bent u benieuwd naar onze vacatures(externe link)? Bekijk ze dan snel!

Maak kennis met jouw toekomstige collega's

Ben jij benieuwd wie er werken bij Gemeente Bergen? Jouw toekomstige collega's stellen zich graag aan je voor. 

Stages en traineeships

Het is mogelijk om bij de gemeente Bergen stages en traineeships te volgen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Open sollicitaties

Wilt u graag bij de gemeente Bergen komen werken, maar is er op dit moment geen passende vacature? Stuur gerust een open sollicitatie. Mochten we interesse en een leuke functie passend bij u hebben, dan nemen we contact met u op! 

Contact

Reageren op een vacature kan uitsluitend via Banenplein Limburg.(externe link) Voor vragen of open sollicitaties, neem contact met ons op via info@bergen.nl of (0485) 34 83 83.