29 jaar geleden was familie Verheijen op zoek naar een locatie voor de vestiging van hun boomkwekerij. De van oorsprong uit Lottum afkomstige ondernemers, Wiet en Francis Verheijen, vonden hun plek aan de N271 in Afferden.

Tuincentrum en aanleg tuinen

In 2012 is het bedrijf doorontwikkeld tot het huidige, eigentijdse tuincentrum en kwekerij. Na wat lastige aanloopjaren draait het bedrijf nu naar tevredenheid. Naast de activiteiten in het tuincentrum en kwekerij worden er ook tuinen aangeplant.

Kwaliteit, vakmanschap en garantie

Tuincentrum Verheijen richt zich op kwaliteit. Door de jarenlange ervaring en vakmanschap kan het bedrijf garanderen dat hun planten goed zijn en blijven. Ze geven dan ook garantie op hun winterharde planten. Naast Francis en Wiet zijn er vier vaste werknemers.

Bijna altijd open

Klanten kunnen bij Tuincentrum Verheijen terecht voor vakkundig advies. Het tuincentrum is bijna elke dag van het jaar geopend. Dit toont de gedrevenheid en betrokkenheid van de ondernemers. Kijk voor meer informatie over dit bedrijf op de website van Tuincentrum Verheijen(externe link).