Bedrijfsbezoek Huislijn Kantoormeubelen

Burgemeester en wethouders brengen regelmatig een bezoek aan bedrijven in onze gemeente.

Enerzijds om kennis te maken met de ondernemers en hun bedrijven, anderzijds ook om te horen hoe ‘ondernemen in de gemeente Bergen’ wordt ervaren. Maarten Schenk, mede-eigenaar van Huislijn kantoormeubelen, wacht het college op in een gezellig ingerichte kantine waar de werknemers van het kantoor en het magazijn tussen de middag lunchen. Op tafel liggen de brochures met daarin het ruime en gevarieerde assortiment van Huislijn Kantoormeubelen.

Levering aan binnen- en buitenland

Onder het genot van ‘n kop koffie vertelt Maarten de historie van het bedrijf dat inmiddels al 25 jaar bestaat. Het brengt ons terug naar de tijd van MARO kantoormeubelen met nieuwe en gebruikte meubelen. Het bedrijf heeft zich doorontwikkeld en is overgestapt naar het leveren van nieuw, modern kantoormeubilair dat veelal in Turkije wordt geproduceerd. Huislijn levert de kantoormeubelen vanuit Bergen aan 150 dealers in Nederland en België.

Perfect team

 “Het bedrijf heeft 26 werknemers en er is zeker ook plek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en stagiaires” vertelt Maarten. Het bedrijf wordt geleid door vier personen waar Maarten er een van is. “Ieder heeft z’n eigen deskundigheid en discipline, samen vormen we een perfect team waarbij ik vooral de commercie voor mijn rekening neem”.

Innovatief design

Tijdens de rondleiding door het kantoor en het magazijn krijgen we een goede indruk van de enorme collectie. Alles is economisch opgestapeld, ingepakt en klaar voor transport. Het kantoor is voorzien van innovatief design waarbij rekening is gehouden met esthetische akoestische oplossingen zodat medewerkers geconcentreerd kunnen werken. ”Dit zijn voorbeelden van de collectie Feltouch waar Huislijn exclusief importeur van is in de Benelux”.

De showroom

Na de rondleiding neemt Maarten ons mee naar de showroom die 150 meter verderop aan de N271 ligt. Bij de showroom stond eerder de bekende, grote groene bureaustoel. In de showroom krijg je een zeer goede indruk hoe kantoorruimten aantrekkelijk en kleurrijk ingericht kunnen worden.
De moderne uitstraling van alle meubelen en de comfortabele stoelen en banken zouden zelfs in een huiskamer bij een particulier passen. Huislijn richt zich echter alleen op het inrichten van ruimten binnen bedrijven. Kijk voor meer informatie over dit bedrijf op de website van Huislijn Kantoormeubelen(externe link).