“Een groot assortiment tegen scherpe prijzen.”

Per toeval kwamen de broers Verberkt uit Boxmeer langs het perceel aan de Gochsedijk in Siebengewald. Meteen kwamen ze tot de conclusie dat dit dé geschikte plek was voor hun nieuwe bedrijf. In 1999 zag Tuinoutlet Siebengewald het levenslicht. Op dinsdag 23 mei leidde één van de broers, Joost Verberkt, het college van B&W rond door het bedrijf.

Tuinoutlet Siebengewald heeft een groot assortiment aan onder andere planten, potgrond, grind, decoratiemateriaal en potterie. De planten worden meerdere keren per week vers ingekocht op de bloemenveilingen. Omdat de broers Verberkt in grote aantallen inkopen, kunnen ze hun producten tegen scherpe prijzen aanbieden. Ook worden restantpartijen gekocht, zodat deze tegen een lage prijs doorverkocht kunnen worden. Dit is één van de redenen waarom veel, vaak vaste klanten terug blijven komen naar de Tuinoutlet. Het grootste deel van de klanten komt uit Duitsland.

Onder het genot van een kop koffie en een stuk vlaai heeft het college een prettig gesprek gehad met Joost Verberkt. De collegeleden vertrokken met een goede indruk van het bedrijf.