Auberge De Papenberg is inmiddels gesloten.

Al ruim 47 jaar is Auberge De Papenberg gevestigd aan de N271 in Afferden. Zowel zakelijke gasten als toeristen komen graag naar het bedrijf van de familie Stolk voor een hapje, drankje en een verblijf. Door de ontwikkeling van het Nationaal Park De Maasduinen ziet de familie Stolk dat steeds meer toeristen de weg naar De Papenberg vinden.

Familiebedrijf

De Papenberg is een echt familiebedrijf. In 1973 hebben Willem en Jantje Stolk de boerderij aan de N271 gekocht en zijn er een restaurant begonnen. Hun zonen Jan-Willem, Hans en Jeroen met echtgenotes hebben het bedrijf in 1992 overgenomen. Limburgse gastvrijheid staat hoog aangeschreven bij Auberge De Papenberg. Op de website van De Papenberg vertellen de broers dan ook over “Limburgse gastvrijheid bij de Familie Stolk thuis". De drie gezinnen wonen immers bij De Papenberg.

Persoonlijk

Gasten waarderen de persoonlijke en gemoedelijke sfeer in De Papenberg. Samen met een team van ongeveer 30 oproepkrachten staat de familie Stolk klaar om gasten een zo prettig mogelijk verblijf te bieden.

Doorontwikkeling

De Papenberg is begonnen als restaurant. In 1986 is het hotel hieraan toegevoegd. Vol trots vertellen de broers Stolk dat De Papenberg een gemiddelde score van 9.2 haalt bij booking.com. Het geheim achter dit succes?  “Goed weten wat je gasten willen en blijven investeren in het bedrijf. Een voorbeeld zijn de luxe hotelkamers met eigentijdse uitstraling en van alle moderne gemakken voorzien.” vertelt Hans Stolk. In het restaurant is de introductie van het Maasduinen Maandmenu een succes. Dit menu heeft een vaste prijs en bestaat uit vier gangen die elke maand variëren.