“Wij willen met onze zaak graag iets betekenen voor de inwoners van Aijen en omstreken.”

In mei 2023 opende Bloesem Eten & Drinken(externe link) in Aijen haar deuren. Na een goede, drukke start hebben ondernemers Bram Polkamp en Heleen van Haalen inmiddels hun draai gevonden in onze gemeente. Op dinsdag 19 september kwam het college van burgemeester en wethouders een kijkje nemen in het “kersverse” restaurant.

Liefde op het eerste gezicht

Bram en Heleen hadden voorheen een horecazaak in Ottersum. Maar vanwege plannen om het pand te verbouwen tot appartementen, waren de ondernemers genoodzaakt daar te stoppen. Na één bezoek aan de locatie in Aijen was het horecapaar verkocht. “Vanaf de allereerste keer dat wij in Aijen kwamen, zijn we stiekem een beetje verliefd geworden op de prachtige plek en het mooie pand”, schreven ze op hun Facebookpagina.

Voor ieder wat wils

De menukaart van Bloesem bestaat uit allerlei verse en huisgemaakte streekproducten. Bezoekers kunnen er op elk moment van de dag genieten van verschillende gerechten. Bijvoorbeeld voor lunch, diner, een drankje of een ijsje. Ook is het mogelijk om de locatie te gebruiken voor een vergadering met lunch.

Veel bezoekers van de horecazaak zijn voorbijgangers en/of gasten van de nabijgelegen vakantieparken. Maar ook zijn er regelmatig buurtbewoners in het restaurant of op het terras te vinden. Ondernemers Bram en Heleen vinden het niet alleen belangrijk dat het restaurant goed draait, maar willen met hun zaak ook graag iets betekenen voor de inwoners van Aijen en omstreken. Met hun uitgebreide aanbod en assortiment hopen zij een waardevolle aanvulling te zijn in het dorp en in de gemeente.

Personeel gezocht!

Net als veel andere horecazaken heeft Bloesem moeite om voldoende geschikt personeel te vinden. Het restaurant is dan ook altijd op zoek naar helpende handen. Mensen die graag het team van Bloesem komen versterken, kunnen contact(externe link) opnemen met de horecazaak.