De energietoeslag van 2022 kunt u niet meer aanvragen. In 2023 komt er een nieuwe energietoeslag. Wanneer er meer bekend is over de energietoeslag van 2023, leest u dat op deze pagina.

Meer hulp

Heeft u moeite met rondkomen? U kunt misschien ook gebruik maken van een andere regeling van Gemeente Bergen. Kijk voor meer informatie op deze pagina of neem contact op met de gemeente via (0485) 34 83 83 of info@bergen.nl.

VoorzieningenWijzer

Weet u niet zeker of u recht heeft op een regeling van Gemeente Bergen? De adviseurs van de VoorzieningenWijzer kijken graag met u mee! Zij bekijken ook samen met u of u geld kunt besparen op uw energierekening en/of zorgverzekering.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan via deze website(externe link). Een adviseur neemt contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens het gesprek kijkt de adviseur samen met u waar u recht op heeft en of u de energieleverancier heeft die het beste bij u past. Is overstappen beter, dan kan de adviseur dat meteen samen met u regelen, als u dat wil.

Gemiddeld heeft iemand na gebruik van de VoorzieningenWijzer € 500,- meer te besteden.