Wat is het?

Binnen de gemeente Bergen zijn tien verkennersterreinen te huur. Deze liggen verdeeld over de hele gemeente. Op deze terreinen zijn alleen de hoogst noodzakelijke voorzieningen aanwezig, zoals een waterpomp en een afvalcontainer. Deze kampeerterreinen zijn dan ook uitsluitend bedoeld voor primitief kamperen.

Hoe werkt het?

Als u met een groep gebruik wilt maken van deze terreinen, moet u dit van tevoren te reserveren. De terreinen zijn te huur voor weekkampen, weekendkampen en dagactiviteiten. Reserveer tijdig om te voorkomen dat alle terreinen bezet zijn.

Wat moet ik doen?

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum via (0485) 34 83 83, 14 0485 of stuur een e-mail. Het is mogelijk een afspraak te maken om met de beheerder de terreinen te bezichtigen. Als u belangstelling heeft voor een van de terreinen, maakt de beheerder een voorlopige reservering.

U moet binnen twee weken definitief reserveren via het aanvraagformulier dat u krijgt toegestuurd. Daarnaast moet u een waarborgsom en de servicekosten storten. De waarborgsom wordt verrekend na afloop van het kamp. Na ontvangst van het aanvraagformulier, de waarborgsom en de servicekosten ontvangt u via de beheerder het reserveringsbewijs.

Wat kost het?

De overnachtingskosten worden jaarlijks door de gemeente vastgesteld en staan op het reserveringsbewijs. De beheerder kan u hierover meer informatie geven.

Aanvullende informatie

Kamperen op deze terreinen is geheel voor eigen risico. Gemeente Bergen en/of de beheerder kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. Zorg daarom voor een goede verzekering.