Interesse in een baan bij de gemeente Bergen? Bekijk onze vacatures op Banenplein Limburg(externe link).

Samen werken, samen leven

Investeren in de toekomst en aandacht voor de samenleving spelen in Bergen een belangrijke rol. Dat is toegespitst op twee speerpunten: het versterken van de sociale cohesie en het ondernemen met de natuur. Zo investeert de gemeente in activiteiten om de toeristische facetten van Bergen op de kaart te zetten.

Wij geloven in de kracht van de kernen, in de kracht van onze inwoners. Deze bepalen zelf in hoge mate hoe de de gemeenschap functioneert. Dat is en wordt bevestigd in de meest uiteenlopende initiatieven. De handen in elkaar slaan, elkaars sterke punten kennen en elkaar waarderen vormen daarbij de uitgangspunten.

Als medewerker vervult u hierbij een inspirerende en faciliterende rol. U hebt passie voor het vak en de drive om u verder te ontwikkelen. U toont initiatief, u hebt de moed om nieuwe dingen te proberen, out of the box te denken en zaken bespreekbaar te maken.

De organisatie biedt u zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid, flexibiliteit en korte lijnen. U wordt hierbij ondersteund door een gezonde werkplek, stimulerend leiderschap, flexibele arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke leer- en ontwikkelperspectieven. In Bergen is plaats voor de moderne ambtenaar die past binnen de huidige tijdsgeest van de samenleving.