Wat is het?

Op donderdag 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Deze landelijke dag wordt georganiseerd om mantelzorg onder de aandacht te brengen en mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Gemeente Bergen waardeert haar mantelzorgers enorm en biedt daarom de mogelijkheid om een mantelzorgattentie aan te vragen.

Hoe werkt het?

Kent u een mantelzorger en wilt u graag laten zien hoeveel u deze persoon waardeert? Vraag dan een mantelzorgattentie aan. De mantelzorger in kwestie krijgt op de Dag van de Mantelzorg een leuke verrassing.

Wat moet ik doen?

U vraagt de mantelzorgattentie aan door een aanvraagkaart in te vullen:

  • Haal de kaart op bij de huisartsen in Afferden, Well en Nieuw Bergen of bij de bibliotheek in Nieuw Bergen;
  • Knip de aanvraagkaart uit de Maasduinen Courant van week 36 (donderdag 8 september).

Stuur de ingevulde kaart vóór maandag 24 oktober naar Gemeente Bergen, t.a.v. mantelzorgondersteuner, antwoordnummer 31, 5800 VK Bergen. U kunt de kaart ook in de brievenbus van het gemeentehuis stoppen.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de mantelzorgattentie? Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum via (0485) 34 83 83 of stuur een mail naar mantelzorgondersteuning@bergen.nl.

Aanvullende informatie

Mantelzorgcompliment

Krijgt u mantelzorg en wilt u uw mantelzorger(s) bedanken? Dan kunt u tot 1 november ook een mantelzorgcompliment aanvragen bij de gemeente. Kijk op deze pagina voor meer informatie.