Belangrijk bericht voor bezoekersLet op! Per 1 januari 2024 zijn de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging in werking getreden.

Per 1 januari 2024 zijn de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging in werking getreden. Wilt u iets veranderen aan uw huis, tuin, bedrijf of omgeving? Dan kan het zijn dat u te maken krijgt met deze nieuwe wetten.

Informatie op deze website over deze onderwerpen kan verouderd zijn vanwege de overgang naar deze nieuwe wetten. Kijk voor de meest actuele informatie op www.omgevingswet.overheid.nl(externe link) of neem contact met ons op via info@bergen.nl of (0485) 34 83 83.

Gemeentegids

Gemeentegids

De gemeentegids bevat de contactgegevens van verenigingen, bedrijven en andere organisaties in de gemeente Bergen. U kunt zoeken op straat, op onderwerp of via de zoekbalk.

 

Voor het samenstellen van de gemeentegids werkt de gemeente samen met Akse Media. Verenigingen, bedrijven en organisaties zijn zelf verantwoordelijk voor het opnemen en actueel houden van gegevens in de gemeentegids.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik de gegevens van mijn organisatie opnemen of wijzigen in de gemeentegids?

Neem hiervoor contact op met Akse Media via:

De gegevens van mijn organisatie zijn gewijzigd. Moet ik dan nog meer doen?

Wijzigt u uw gegevens in de gemeentegids? Zorg er dan ook voor dat de gegevens van uw organisatie, vereniging of bedrijf zijn geactualiseerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel(externe link) (KvK). Gemeente Bergen gebruikt de gegevens uit het Handelsregister voor correspondentie. Zijn de gegevens van uw organisatie bij de KvK verouderd, dan kunt u wel eens belangrijke berichtgeving van de gemeente mislopen.