Heeft u recht op zorg- of huurtoeslag? Komt u in aanmerking voor een gemeentelijke regeling? Of kunt u misschien veel geld besparen op uw zorgverzekering of energierekening? De adviseurs van de gemeente Bergen helpen u graag verder.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan bij de gemeente Bergen via deze website(externe link). Een adviseur neemt contact met u op om een afspraak te maken.

Tijdens het gesprek kijkt de adviseur samen met u waar u recht op heeft. Ook checken jullie samen of u wel de energieleverancier en zorgverzekering heeft die het beste bij u past. Is overstappen beter, dan kunnen jullie dat direct regelen, als u dat wilt.

Gemiddeld heeft iemand na gebruik van de VoorzieningenWijzer zo’n € 500,- meer te besteden.

Zorgverzekering

In de VoorzieningenWijzer vindt u ook een Zorgvergelijker(externe link). Hiermee checkt u zelf of uw zorgverzekering nog goed bij u past, of dat u misschien beter kunt overstappen.

U vult uw wensen en voorkeuren in, bijvoorbeeld of u een bril draagt, regelmatig fysio nodig heeft of vaak buiten Nederland reist. De Zorgvergelijker toont u verschillende zorgverzekeringen, die bij uw wensen aansluiten. Heeft u een passende zorgverzekering gevonden? Dan kunt u deze gemakkelijk en snel via de Zorgvergelijker aanvragen.