Proclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Gemeente Bergen (L).

Proclaimer

Gemeente Bergen (L) is verantwoordelijk voor het onderhouden van alle informatie op deze website en doet er alles aan om deze informatie actueel, correct en toegankelijk te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of iets wat niet werkt, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt zelf kiezen op welke wijze u ons dit wilt laten weten. Alle benodigde gegevens staan op de contactpagina.

Privacy

De Gemeente Bergen (L) gaat zorgvuldig om met alle persoonsgegevens. Wij geven niet zomaar gegevens aan derden behalve als het bij wet verplicht is of noodzakelijk voor het behandelen van een aanvraag. Kijk voor meer informatie in onze privacyverklaring.

Copyright

Alle mediabestanden waaronder teksten, afbeeldingen, gemaakte foto’s, illustraties, layout, buttons en dergelijke zijn copyright © van de Gemeente Bergen (L), tenzij anders vermeld.

Links naar website van derden

Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die door andere partijen dan door de gemeente Bergen (L) worden geëxploiteerd. De gemeente Bergen (L) is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.

Archief

De website van Gemeente Bergen (L) wordt dagelijks gearchiveerd in een online archief bij ArchiefWeb. Via deze website kan de volledige inhoud van Gemeente Bergen (L) inclusief onderliggende documenten, teruggehaald worden tot 22 december 2015.