In de gemeentegids vindt u de contactgegevens van organisaties, verenigingen en bedrijven die in onze gemeente actief zijn. Voor het samenstellen van de digitale gemeentegids werkt de gemeente samen met Akse Media.

De digitale gemeentegids(externe link) is altijd actueel. Met Google Maps, een routeplanner met satelliet cartografie en duidelijke zoekfuncties biedt deze gemeentegids actuele adresgegevens.

Wijzigingen en aanmeldingen naar Akse Media

Organisaties, verenigingen en bedrijven zijn zelf verantwoordelijk voor het opnemen en het actueel houden van gegevens in de gemeentegids. Een wijziging of aanmelding kunt u onder vermelding van gemeentegids Bergen (L) doorgeven:

Beschikbaar als app

De gemeentegids is ook als gratis applicatie in de App Store/Google Play te vinden. Onder de naam Gemeentegids app zijn 1,5 miljoen actuele adressen met bijbehorende informatie in heel Nederland te raadplegen. Met uw smartphone of tablet kunt u de QR code hiernaast scannen en direct de Gemeentegids app downloaden.

Handelsregister KVK

Wijzigt u iets in de gemeentegids? Zorg er dan ook voor dat de gegevens van uw organisatie, vereniging of bedrijf zijn geactualiseerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel(externe link) (KVK). Gemeente Bergen gebruikt de gegevens uit het Handelsregister voor correspondentie. Zijn de gegevens van uw organisatie, vereniging of bedrijf bij de KVK verouderd, dan kunt u wel eens belangrijke berichtgeving vanuit de gemeente mislopen.