Akse Media neemt contact op met verenigingen en instanties.

Print screen van digitale gemeentegids gemeente Bergen (L)

Akse Media is in opdracht van Gemeente Bergen bezig met de actualisatie van de digitale gemeentegids, de redactionele adressen van verenigingen en instanties die in deze gids zijn opgenomen.

Is uw vereniging of instantie met een e-mailadres, opgenomen in de huidige gemeentegids? Dan ontvangt u een e-mail om de gegevens te controleren. In deze mail staat een unieke persoonlijke code. Hiermee kunt u uw gegevens controleren en zo nodig aanpassen.

Staat u in de huidige gemeentegids zonder e-mailadres? Dan neemt Akse Media telefonisch contact met u op. 

Niet opgenomen

Staat uw vereniging of instantie niet in de digitale gemeentegids en wilt u wel worden opgenomen? Dan kunt u zich aanmelden:

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Bergen)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Bergen) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk week 24, 16 juni 2023.

Bron van informatie

De digitale gemeentegids(externe link) is een bron van informatie voor (nieuwe) inwoners: hierin staat de meest actuele informatie van verenigingen, instanties en bedrijven die in en voor gemeente Bergen werken. Voorbeelden zijn informatie over huisartsen, openbaar vervoer, welzijnswerk, sport- en muziekverenigingen.