Een Babs heeft als taak om een huwelijk te voltrekken, partnerschappen te registreren, en huwelijken en geregistreerde partnerschappen om te zetten. 

Annemie Vollenberg, Ger Joosten, Heidi Vroemen, Hellen Willems en Henny Boogers zijn Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (Babs). Zij stellen zich graag aan u voor.

Annemie Vollenberg

Annemie Vollenberg BABS

Jullie hebben een prachtig vooruitzicht: samen een huwelijk of partnerschap aangaan! Mijn felicitaties hiervoor!

Mijn naam is Annemie Vollenberg en ik woon samen met Ton en kinderen in Well. 

Graag draag ik een mooi steentje bij aan júllie dag. Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand zet ik jullie op deze speciale dag in het middelpunt. Ik ben benieuwd naar jullie wensen en interesses om daarna op mijn betrokken en positieve wijze jullie verhaal te vertellen.

Graag tot ziens!

Ger Joosten

Ja! Een simpel woord, slechts 2 letters. Maar allesomvattend; liefde, toewijding, vertrouwen, toekomst.

Mijn naam is Ger Joosten. Geboren en getogen in het Limburgse Horst maar al ruim 25 jaar, samen met mijn vrouw Katja en onze vier kinderen, woonachtig in het mooie Brabantse Vierlingsbeek.

Ieders leven kent vele bijzondere momenten, maar enkele zijn speciaal bijzonder. Een van deze speciaal bijzondere momenten is elkaar het JA-woord geven. En hoe speciaal weer voor mij om hier bij te mogen zijn! Enkele weken voorafgaand wil ik jullie graag in een persoonlijk gesprek, bij voorkeur in jullie eigen vertrouwde omgeving, beter leren kennen. Samen gaan we de ceremonie vormgeven, waarbij ik jullie inbreng heel belangrijk vind. Het wordt immers jullie dag! Dé dag, waarop ik jullie beiden in een ongedwongen sfeer met ruimte voor humor aan elkaar mag verbinden. Ik verheug mij erop!

Heidi Vroemen

Mijn naam is Heidi Vroemen, getrouwd, trotse mama van twee fantastische dochters en….trouwambtenaar in ‘mijn eigen’ gemeente Bergen. En wat vind ik het bijzonder om een kijkje te mogen nemen in jullie leven en mijn bijdrage te mogen leveren aan jullie dag!

Mijn talent is om jullie woorden en verhalen te verbinden tot jullie unieke liefdesverhaal en er een persoonlijke en warme ceremonie van te maken om nooit te vergeten. Met jullie als bruidspaar in de hoofdrol. Dat beloof ik!

Ik kijk uit naar onze ontmoeting.

Hellen Willems

Hellen Willems BABS

"Ja, ik wil…" dolgraag mijn steentje bijdragen aan één van de mooiste dagen uit jullie leven!

Mijn naam is Hellen Willems. Ik ben getrouwd met Rob, heb twee leuke kinderen en woon in Rijkevoort.

Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand geef ik op een enthousiaste, creatieve en persoonlijke manier invulling aan jullie huwelijksceremonie. Het eigen verhaal en persoonlijke wensen staan centraal. Ik vind het belangrijk dat jullie je prettig voelen en genieten van elk moment.  

Elk paar is uniek, dat maakt mijn werk zo mooi.

Veel plezier met de voorbereidingen en bovenal, gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of partnerschap. 

Henny Boogers

Henny Bogers BABS

Het is zover! Jullie willen officieel vastleggen dat je voor elkaar kiest. En ik mag er bij zijn……

Van harte gefeliciteerd!

Mijn naam is Henny Boogers. Ik streef ernaar om jullie verbinding een onvergetelijke ervaring te laten zijn. Zelf houd ik van een ongedwongen, ontspannen sfeer. Ik vertel graag een sprankelend verhaal over jullie samenzijn.
Dus, willen jullie je gasten verrassen en houden jullie van een levendige ceremonie: Zeg ja tegen Henny!