Een trouwambtenaar voltrekt huwelijken, registreert partnerschappen en zet huwelijken en geregistreerde partnerschappen om. Op deze pagina stellen de trouwambtenaren van de gemeente Bergen zich graag aan u voor.

Annemie Vollenberg

Jullie hebben een prachtig vooruitzicht: samen een huwelijk of partnerschap aangaan. Mijn felicitaties hiervoor!

Mijn naam is Annemie Vollenberg en ik woon samen met Ton en kinderen in Well. 

Graag draag ik een mooi steentje bij aan júllie dag. Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand zet ik jullie op deze speciale dag in het middelpunt. Ik ben benieuwd naar jullie wensen en interesses om daarna op mijn betrokken en positieve wijze jullie verhaal te vertellen.

Graag tot ziens!

Elly Verwaay-van Bergen

Het is JULLIE dag die komen gaat. Ik wil deze samen met jullie zo persoonlijk mogelijk maken.

Graag wil ik mij voorstellen: ik ben Elly Verwaay-van Bergen. Echtgenote, moeder, dochter, zus, vriendin en wie weet strakjes ook jullie trouwambtenaar!

Ik ben een ‘gewoon’ mens met een bijzondere passie voor het delen van geluk. Maar wat vooral voorop staat: ik wil JULLIE graag bijstaan om van JULLIE mooie dag een onvergetelijke dag te maken. Van elk moment maken we samen een geweldig hoogtepunt. Waarbij de liefde gevierd mag worden met een lach en soms ook met een traan.

En… er is een dingetje dat ik jullie alvast wil meegeven om over na te denken:

“Liefde is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt.”

Als jullie dit hebben gedaan, dan lijkt het mij in ieder geval een bijzonder voorrecht om jullie daarna persoonlijk te mogen begroeten. Ik kijk hier enorm naar uit. Dus wie weet… tot ziens op een later moment!

Ger Joosten

Ja! Een simpel woord, slechts 2 letters. Maar allesomvattend: liefde, toewijding, vertrouwen, toekomst.

Mijn naam is Ger Joosten. Geboren en getogen in het Limburgse Horst, maar al ruim 25 jaar, samen met mijn vrouw Katja en onze vier kinderen, woonachtig in het mooie Brabantse Vierlingsbeek.

Ieders leven kent vele bijzondere momenten, maar enkele zijn speciaal bijzonder. Eén van deze speciaal bijzondere momenten is elkaar het JA-woord geven. En hoe speciaal weer voor mij om hier bij te mogen zijn! Enkele weken voorafgaand wil ik jullie graag in een persoonlijk gesprek, bij voorkeur in jullie eigen vertrouwde omgeving, beter leren kennen. Samen gaan we de ceremonie vormgeven, waarbij ik jullie inbreng heel belangrijk vind. Het wordt immers jullie dag! Dé dag, waarop ik jullie beiden in een ongedwongen sfeer met ruimte voor humor aan elkaar mag verbinden. Ik verheug mij erop!

Heidi Vroemen

Mijn naam is Heidi Vroemen. Getrouwd, trotse mama van twee fantastische dochters en… trouwambtenaar in ‘mijn eigen’ gemeente Bergen. Wat vind ik het bijzonder om een kijkje te mogen nemen in jullie leven en mijn bijdrage te mogen leveren aan jullie dag!

Mijn talent is om jullie woorden en verhalen te verbinden tot jullie unieke liefdesverhaal en er een persoonlijke en warme ceremonie van te maken om nooit te vergeten. Met jullie als bruidspaar in de hoofdrol. Dat beloof ik!

Ik kijk uit naar onze ontmoeting.

Olga Kuijpers

YESSSSS, jullie gaan trouwen!

Mijn naam is Olga Kuijpers. Ik ben één van de Babsen van de gemeente Bergen. Ik ben in Wellerlooi geboren en getogen, heb drie kids en voel me erg thuis in onze regio.

Een huwelijk is een serieus iets. Dat moet ook serieus worden ingewijd. Maar laten we er dan wel al meteen een feest van maken. Geen saaie, formele bijeenkomst, maar een gezellige, vrolijke ceremonie, op jullie persoonlijkheid en wensen afgestemd. Alles is mogelijk: het verwerken van jullie levensverhaal tot een passende toespraak, eventueel doorweven met voor jullie belangrijke spreuken of mooie (song)teksten, het benoemen van mensen of dingen die voor jullie belangrijk zijn. Ik luister graag naar jullie verhaal en maak er iets moois en passends van. Zodat jullie op DE dag alleen maar hoeven te luisteren en te genieten (en natuurlijk “ja” te zeggen)!

Een bijzondere dag wordt het sowieso; leuk als ik daar een klein onderdeel van mag zijn.