Gemeente Bergen brengt in samenwerking met Akse Media BV een digitale gemeentegids uit.

In deze digitale gemeentegids staan contactgegevens van verenigingen, stichtingen, instellingen en bedrijven die in onze gemeente actief zijn. De vermelding van de adresgegevens is gratis.

Deze gegevens kunt u opzoeken op de website bergen.smartmap.

Geen activiteiten voor advertentiewerving

Op dit moment onderneemt Akse media geen activiteiten voor de advertentiewerving voor de gids. Dat staat gepland voor begin 2022 tijdens de actualisatieronde van alle gegevens.

Wel worden alle doorgegeven wijzigingen van verenigingen, organisaties, instanties en bedrijven dagelijks door Akse Media verwerkt.

De digitale gemeentegids biedt actuele informatie, wijzigingen worden immers direct verwerkt. De papieren versie van de gemeentegids is met ingang van 2021 vervallen.

Klopt de informatie?

Kijk op de digitale gemeentegids of de gegevens van uw vereniging, stichting. instelling of bedrijf nog actueel zijn. Wijzigingen kunt u per e-mail doorgeven, onder vermelding van gemeentegids Bergen (L).

Nieuwe vereniging, nieuw bedrijf

Start u een nieuwe vereniging, een nieuw bedrijf? En wilt u worden opgenomen in de digitale gemeentegids?

Lever dan de contactgegevens aan bij Akse Media. Dat kan via e-mail. Ook adresgegevens van bedrijven worden kosteloos opgenomen in de digitale gemeentegids.

Vragen?

Heeft u opmerkingen of vragen over de digitale gemeentegids, neem dan contact op met het Klant Contact Centrum, telefoon (0485) 34 83 83.