Zoveel mogelijk mensen dagelijks een ommetje van minimaal 20 minuten laten maken. Dat is het doel van de wandelcompetitie van de beweegcoaches van Bergen Beweegt Natuurlijk. Iedereen uit de gemeente Bergen kan meedoen.

De wandelcompetitie start op vrijdag 17 september in de Nationale Sportweek. Een maand lang kunt u punten verdienen door uw wandelingen bij te houden in de Ommetje-app. De drie grootste fanatiekelingen, die op 17 oktober de meeste punten hebben verzameld, winnen een mooie prijs.

De Ommetje-app

De Ommetje-app van de Hersenstichting stimuleert u om dagelijks een ommetje van minimaal 20 minuten te maken. De app houdt bij hoeveel ommetjes u maakt en geeft na ieder ommetje een leuk weetje. Ook is het mogelijk virtuele medailles te winnen.

Wandel mee!

Vanaf 17 september kan iedereen uit de gemeente Bergen in de Ommetje-app toetreden tot Team Bergen Beweegt Natuurlijk. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is de gratis Ommetje-app downloaden. In het stappenplan hieronder leest u hoe u kunt deelnemen.

Meedoen aan de wandelcompetitie is gratis; aanmelden is niet verplicht. Wilt u kans maken op de prijzen? Dan moet u nog wel even uw gegevens doorgeven via deze website.