Verenigingen en organisaties kunnen subsidie aanvragen voor 2024. Het indienen van een aanvraag kan tot 1 oktober 2023 bij de gemeente Bergen.

Gemeente Bergen heeft verschillende subsidieregelingen. Hierin staan de activiteiten die in aanmerking komen voor subsidie en hoe de hoogte van deze subsidie wordt berekend. Bekijk de subsidieregelingen op www.bergen.nl/subsidies.

Aanvragen

Download het aanvraagformulier op onze website of haal het op bij het gemeentehuis. U kunt het aanvraagformulier, inclusief de benodigde documenten, zowel schriftelijk als digitaal indienen. Meer informatie vindt u op www.bergen.nl/subsidies.

Hulp nodig of vragen?

Neem dan contact op met de gemeente via (0485) 34 83 83 of info@bergen.nl.

Aanvragen tussen 1 oktober en 31 december 2023

In het voorjaar van 2023 heeft de gemeenteraad het subsidiebeleid 2024 vastgesteld. Dit betekent dat het subsidiebeleid volgend jaar verandert. Op dit moment wordt nog gewerkt aan de implementatie van het nieuwe subsidiebeleid. Daarom wordt dit jaar nog gebruik gemaakt van de huidige subsidieregelingen en aanvraagformulieren. Om tegemoet te komen aan verenigingen en organisaties, worden aanvragen voor subsidie, die worden ingediend tussen 1 oktober en 31 december 2023, toch in behandeling genomen.