De gespreksgroep ‘Omgaan met verlies’ gaat vanaf juni van start. In deze gespreksgroep kunnen mensen die hun partner hebben verloren, hun ervaringen met elkaar en met mantelzorgondersteuner Eefke Lommen delen.

Bij de gespreksgroep ‘Omgaan met verlies’ ontmoet u andere mantelzorgers die hetzelfde hebben meegemaakt. Aan de orde komen onder andere reacties op rouw, omgaan met familie en vrienden, omgaan met eenzaamheid en hoe verder zonder uw dierbare?

Aanmelden

De eerste bijeenkomst van de gespreksgroep vindt plaats op 2 juni. Daarna komt de gespreksgroep iedere eerste donderdag van de maand bij elkaar. De bijeenkomsten worden gehouden van 10.30 tot 12.00 uur in de Lieke Martenszaal, Den Asseldonk in Nieuw Bergen. Aanmelden kan bij Eefke Lommen via mantelzorgondersteuning@bergen.nl of (06) 52 66 93 59.

Andere gespreksgroepen

Naast de gespreksgroep ‘Omgaan met verlies’ hebben mantelzorgers in de gemeente Bergen nog andere mogelijkheden om met mede-mantelzorgers in contact te komen. Bijvoorbeeld tijdens de wandelontmoeting of bij één van de andere gespreksgroepen. Kijk voor meer informatie op deze pagina of in het overzicht hieronder.