Voor kinderen

 • Speelbos De Boskoel

  Bij Bezoekerscentrum De Maasduinen, Bosserheide 3e in Well ligt speelbos De Boskoel. Hier kunnen kinderen vanaf drie jaar heerlijke avonturen beleven. 

 • Lammetjesroute

  Bij de schaapskooi Bergerheide ligt ook de Lammetjesroute. Een korte bewegwijzerde wandeling met opdrachten waarbij kinderen uit de laagste klassen van de basisschool van alles leren over schapen, heidebeheer en natuur.

 • Dorus ontdekt

  Bij het Reindersmeer kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar op ontdekking met konijn Dorus. Al speurend door de natuur wisselen spelletjes, natuurweetjes en actie elkaar af. Ingrediënten voor een dag vol natuurplezier. De route is voor € 2,- verkrijgbaar bij Bezoekerscentrum De Maasduinen, Bosserheide 3e in Well.

 • Schaapskooi en lammetjesdagen

  Bij de schaapskooi op de Bergerheide aan de Ceresweg zijn in het voorjaar de lammetjesdagen. De schaapherder is een aantal dagen in de schaapskooi aanwezig om alles te vertellen over de lammerperiode.  In de media leest u de data van de lammetjesdagen.

 • Op onderzoek met Eddy Eend

  Bij het Eendenmeer in Nieuw Bergen kun je samen met Eddy Eend op onderzoek.Tijdens deze ontdekkingstocht maak je op een speelse manier kennis met de natuur en bezienswaardigheden rondom het Eendenmeer.

 • Speeltuin Eendenmeer

  Midden in de Maasduinen, tussen Bergen en Well, ligt aan de Ceresweg een grote bosspeeltuin met diverse klimtoestellen, een kabelbaan en een waterspeeltoestel. Voor een kleine versnapering kunt u terecht bij de Eendenhut, een kiosk die tijdens de zomermaanden open is. Op het terrein kunt u gebruikmaken van picknicksets.

Pagina opties