Informatie voor verenigingen

De Fietsersbond heeft de gemeente Bergen uitgeroepen tot meest ontspannende fietsgemeente. En dat kan iedereen die in Bergen en omgeving woont, natuurlijk alleen maar onderschrijven. Voor het recreatief en ontspannen fietsen, zijn er in de gemeente verschillende routes te vinden. De fietspaden zijn van goede kwaliteit en onderweg is er voldoende horeca te vinden voor een tussenstop. Daarnaast hebben we diverse mountainbike routes. En natuurlijk mogen we de diverse wielertochten niet vergeten die de gemeente jaarlijks aandoen.

Activiteiten

Niet voor niets staat dit jaar in het teken van de fiets. Gemeente Bergen heeft het initiatief genomen voor de Facebookpagina Bergen Fietst. Voor het informeren van de inwoners en bezoekers over de mooie fietsomgeving, hebben we uw hulp nodig. Organiseert uw vereniging of bedrijf een activiteit die te maken heeft met fietsen? Geef dit dan per e-mail door, wij plaatsen deze activiteit als evenement op de Facebook pagina. Lever een korte tekst mee waarin staat voor wie de activiteit bedoeld is, wanneer ze plaatsvindt en of er kosten aan verbonden zijn. Heeft u zelf als organisatie ook een Facebookpagina, vermeld dit dan, dan zullen we deze pagina taggen. En lever een leuke foto aan, dan plaatsen we deze bij het bericht. Met uw bijdragen stellen we op deze manier een mooie evenementenkalender samen van de fietsactiviteiten in de gemeente! En vergeet zelf de pagina niet te liken, om zo op de hoogte te blijven van wat er in het kader van Bergen, fietsgemeente.

Instagram

Maakt u gebruik van Instagram, deel uw foto’s dan door gebruik te maken van #bergenfietst. De mooiste foto’s delen we via het gemeentelijk Instagram account en/of via Facebook.

WhatsApp

Naast het plaatsen van activiteiten in een evenementenkalender willen we vooral ook laten zien wat de gemeente te bieden heeft. Heeft u een of meerdere foto’s gemaakt die met fietsen te maken hebben, deel ze dan met ons via WhatsApp op 06 406 39 486. Zet een korte omschrijving erbij. Wij kijken of we uw bijdrage kunnen plaatsen op onze Facebook pagina of via Instagram.

WhatsApp groep

U kunt ook lid worden van onze WhatsApp groep, zodat u geïnspireerd kunt worden door wat andere organisaties en verenigingen delen. Wilt u lid worden van deze groep, meldt u dan aan via e-mail.

Pagina opties