Informatie voor inwoners

De Fietsersbond heeft de gemeente Bergen uitgeroepen tot meest ontspannende fietsgemeente. In het kader hiervan staat 2018 in het teken van de fiets. We willen graag zoveel mogelijk mensen het komende jaar op de fiets krijgen. Dit betekent dat de gemeente activiteiten ondersteunt of organiseert die te maken hebben met fietsen.

Zie ook het artikel van de fietsersbond

Activiteiten

Wij hebben het initiatief genomen voor de Facebookpagina Bergen Fietst. Hier vindt u informatie over de mooie fietsomgeving. In de kalender worden activiteiten geplaatst van allerlei verenigingen en organisaties die in de gemeente Bergen actief zijn op de fiets. Vergeet deze pagina niet te liken, om zo op de hoogte te blijven van wat er in het kader van Bergen, fietsgemeente.

Instagram

Maakt u gebruik van Instagram, deel uw foto’s dan door gebruik te maken van #bergenfietst. De mooiste foto’s delen we via het gemeentelijk Instagram account en/of via Facebook. In het najaar staat er nog een Instagram fotowedstrijd op de planning.

WhatsApp

Naast het plaatsen van activiteiten in een evenementenkalender willen we vooral ook laten zien wat de gemeente te bieden heeft. Heeft u een of meerdere foto’s gemaakt die met fietsen te maken hebben, deel ze dan met ons via WhatsApp op 06 406 39 486. Zet een korte omschrijving erbij. Wij kijken of we uw bijdrage kunnen plaatsen op onze Facebook pagina of via Instagram.

Pagina opties