Bedrijfsbezoeken

Burgemeester en wethouders bezoeken regelmatig bedrijven en instellingen in de gemeente Bergen. Het college vindt het belangrijk om te weten wat er speelt. Wat zijn uw ervaringen met de gemeente, welke plannen heeft u en wat kunnen ondernemers en gemeente voor elkaar betekenen? Tijdens dit bedrijfsbezoek is er gelegenheid om deze en andere onderwerpen te bespreken en wordt er graag tijd ingeruimd voor een rondleiding.

Alle bedrijven

Het bedrijfsbezoek hangt niet af van de grootte van uw bedrijf of van de branche waarin u werkzaam bent. Elk bedrijf is interessant!

Aanmelden

Voor het aanmelden van een bedrijfsbezoek kunt u telefonisch contact opnemen met het Klant Contact Centrum, telefoonnummer  (0485) 34 83 83 of 14 0485. U kunt ook een e-mail sturen.

 • Nicol Confectie

  Nicolien Kuypers uit Afferden besloot op 22-jarige leeftijd een confectiebedrijf over te nemen. Nu, 25 jaar later, heeft ze samen met de acht medewerkers het 25-jarig jubileum van Nicol Confectie gevierd.

 • Autobedrijf Van de Ven en Zorgboerderij de Vlammert

  Woensdag 7 september 2016 was het College van burgemeester en wethouders op werkbezoek bij autobedrijf van de Ven ter ere van het 50 jarig bestaan.

 • Donné Draad

  In de metro van Londen, de liften in Dubai, langs het spoor in Noord Ierland en zelfs op onze zeebodem liggen verschillende soorten kabels die gemaakt worden bij Donné Draad in Nieuw Bergen.

 • Broederij Jip van den Broek en groepsaccommodatie De Bartelshoeve

  Burgemeester Manon Pelzer en de wethouders Antoon Splinter en Lia Roefs hebben onlangs twee bedrijven in Afferden bezocht.

Pagina opties