Bedrijfsbezoeken

Burgemeester en wethouders bezoeken regelmatig bedrijven en instellingen in de gemeente Bergen. Het college vindt het belangrijk om te weten wat er speelt. Wat zijn uw ervaringen met de gemeente, welke plannen heeft u en wat kunnen ondernemers en gemeente voor elkaar betekenen? Tijdens dit bedrijfsbezoek is er gelegenheid om deze en andere onderwerpen te bespreken en wordt er graag tijd ingeruimd voor een rondleiding.

Alle bedrijven

Het bedrijfsbezoek hangt niet af van de grootte van uw bedrijf of van de branche waarin u werkzaam bent. Elk bedrijf is interessant!

Aanmelden

Voor het aanmelden van een bedrijfsbezoek kunt u telefonisch contact opnemen met het Klant Contact Centrum, telefoonnummer  (0485) 34 83 83 of 14 0485. U kunt ook een e-mail sturen.

 • Doesburg Components in Nieuw Bergen

  Doesburg Components is een leverancier van gietijzeren componenten voor de truck-, motoren- en landbouwsector.

 • VormVrij 3D in Afferden

  ‘‘Liever 100 unieke kopjes, dan 100 dezelfde’’. Dat zie je terug bij vormgevers Marlieke en Yao van den Heerik die hun eigen creaties in 3D-printing uitvoeren.

 • Weys Tweewielers In Siebengewald

  Het college bracht op dinsdag 2 oktober een bedrijfsbezoek aan Profile Weys, in het hart van Siebengewald.

 • MGG Netherlands in Bergen

  Op 7 november 2017 brachten burgemeester en wethouders een bezoek aan het bedrijf MGG Netherlands, gevestigd op De Flammert in Nieuw Bergen.

 • Nicol Confectie in Afferden

  Nicolien Kuypers uit Afferden besloot op 22-jarige leeftijd een confectiebedrijf over te nemen. In 2017, 25 jaar later, heeft ze samen met de acht medewerkers het 25-jarig jubileum van Nicol Confectie gevierd.

 • Autobedrijf Van de Ven en Zorgboerderij de Vlammert in Bergen

  Woensdag 7 september 2016 was het College van burgemeester en wethouders op werkbezoek bij autobedrijf van de Ven ter ere van het 50 jarig bestaan.

 • Donné Draad in Bergen

  In de metro van Londen, de liften in Dubai, langs het spoor in Noord Ierland en zelfs op onze zeebodem liggen verschillende soorten kabels die gemaakt worden bij Donné Draad in Nieuw Bergen.

 • Broederij Jip van den Broek en groepsaccommodatie De Bartelshoeve in Afferden

  Burgemeester Manon Pelzer en de wethouders Antoon Splinter en Lia Roefs hebben onlangs twee bedrijven in Afferden bezocht.

Pagina opties