Vanaf 1 juli gebruikt Gemeente Bergen een nieuw systeem om uw meldingen over de openbare ruimte te verwerken.

Meldingen openbare ruimte kunt u, ook nu, indienen via:

Onder openbare ruimte verstaan we de openbare plekken in onze gemeente zoals pleinen, wegen en plantsoenen.

Reppido

Wanneer u vanaf 1 juli een melding openbare ruimte doet via Meldingen openbare ruimte,  wordt u vanaf die datum doorgelinkt naar de website van Reppido. U komt terecht op een plattegrond van gemeente Bergen. Op die plattegrond ziet u alle eerdere meldingen binnen gemeente Bergen en de status van die meldingen. Vanaf 1 juli kunt u ook een melding doen via uw telefoon, rechtstreeks op de website van Reppido. 

Uw melding

Kies voor de knop ‘nieuwe melding’ of klik op de plattegrond. In het laatste geval wordt de locatie automatisch ingevuld. U kunt de locatie wijzigen door de cursor naar de correcte locatie te slepen. Vervolgens:

  • Kies de hoofdcategorie waar uw melding bij past (bijvoorbeeld ‘groen’ of ‘wegen’)
  • Kies de subcategorie
  • Voeg eventueel een omschrijving toe
  • Voeg eventueel een foto toe (maximaal drie)
  • Geef uw melding door

Anoniem

U kunt uw melding anoniem doen, of u kunt er voor kiezen om uw contactgegevens te vermelden. Deze kunnen wij dan gebruiken om contact met u op te nemen als wij vragen over uw melding hebben. Uw gegevens worden uiteraard niet openbaar gemaakt.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de voortgang van uw melding, dan kunt u kiezen om hierover e-mail te ontvangen. Daarnaast kunt u altijd via de website van Reppido de status van uw melding en andere meldingen volgen.

Andere meldingen

Heeft u een andere melding dan over de openbare ruimte? Ook die kunt u indienen ‘Melding doen’ op de homepage, vervolgens kiezen voor de betreffende categorie. En ook deze meldingen kunt u telefonisch bij het Klant Contact Centrum of via een e-mail indienen. 

  • Telefonisch via (0485) 34 83 83 of 14 0485
  • Via e-mail.