Zijn uw gegevens nog actueel? (07-09-2017)

In de gemeentegids staan contactgegevens van verenigingen, stichtingen en instellingen die in onze gemeente actief zijn. Deze gegevens kunt u ook opzoeken in de digitale gemeentegids.

Die kunt u bereiken via www.bergen.nl (vul ‘gemeentegids’ als zoekterm in). Het voordeel van de digitale gemeentegids is dat deze actuele informatie biedt, wijzigingen worden immers direct verwerkt. Bovendien zijn de gegevens gekoppeld aan een digitale plattegrond en routeplanner. Bij het samenstellen van de gemeentegids werkt de gemeente Bergen samen met Akse Media.

Klopt de informatie?

Kijk op de digitale gemeentegids of de gegevens van uw vereniging, stichting of instelling nog actueel zijn. Wijzigingen kunt u per mail doorgeven aan redactie@aksemedia.nl, onder vermelding van gemeentegids Bergen.

Nieuwe vereniging, nieuw bedrijf

Start u een nieuwe vereniging, een nieuw bedrijf? En wilt u worden opgenomen in de digitale gemeentegids? Lever dan de contactgegevens aan bij Akse Media. Dat kan via een e-mail aan redactie@aksemedia.nl. Ook adresgegevens van bedrijven worden kosteloos opgenomen in de digitale gemeentegids.

Vragen?

Heeft u opmerkingen of vragen over de digitale gemeentegids, neem dan contact op met het Klant Contact Centrum, telefoon (0485) 34 83 83 of 14 0485.

afbeelding digitale gemeentegids

Pagina opties