Word E-sporter van de gemeente Bergen (11-02-2020)

Vrijdagmiddag 28 februari organiseert Bergen Beweegt Natuurlijk voor de derde keer de E-Talents Cup  bij R.K.V.V. Montagnards in Nieuw Bergen. Dit is het landelijk FIFA clubkampioenschap.

Jongeren uit Bergen worden in de kantine én op het veld uitgedaagd om hun voetbalskills te laten zien. Doe jij ook mee?

Al twee keer een groot succes

De E-Talents Cup, het toernooi waarin FIFA19 en voetbal wordt gecombineerd, is terug. In de kantine van RKVV Montagnards spelen jongeren het twee tegen twee FIFA19 Toernooi op de playstation 4. En op het veld een FIFA Skill Games Toernooi. “Veel jongeren houden van gamen én van voetbal. Omdat wij, Bergen Beweegt Natuurlijk, het belangrijk vinden dat jongeren genoeg bewegen, hebben wij de twee samen gebracht”, vertelt Manon van Veghel (verenigingsondersteuner Bergen Beweegt Natuurlijk). “Al twee keer was het een groot succes.”

Vertegenwoordig gemeente Bergen

“Het is een activiteit die aanspreekt bij een brede leeftijdsgroep. Maar dat niet alleen. Met dit toernooi leren jongeren om samen te werken. En onder druk te communiceren. Maar het is natuurlijk vooral een leuk evenement waarmee we de gemeente Bergen op de kaart kunnen zetten.” De beste twee FIFA19 spelers en de beste twee voetballers worden uitgeroepen tot E-sporters van de gemeente Bergen. En vertegenwoordigen de gemeente Bergen tijdens de landelijke E-Talents Cup finale. Daar maken ze kans op unieke prijzen.

Kom en doe mee

Je kunt je nog aanmelden, maar geef je snel op, want vol is vol. Er kunnen maximaal 64 deelnemers meedoen. Misschien word jij wel de E-sporter van de gemeente Bergen. Ga naar de website van E-Talents Cup, scroll naar beneden en zoek op gemeente Bergen om je aan te melden. Kom op vrijdag 28 februari van 13.00 tot 17.00 uur.naar RKVV Montagnards, De Flammert 1049 in Nieuw Bergen.

Bergen beweegt natuurlijk

Pagina opties