Werken aan de weg (27-05-2019)

Dit item is verlopen op 12-07-2019.

Vanaf vrijdag 7 juni a.s. worden er in het kader van het programma Rehabilitatie verharde wegen 2019 op diverse plaatsen in onze gemeente werkzaamheden uitgevoerd.

De werkzaamheden bestaan uit het repareren van asfaltverhardingen, het aanbrengen van nieuwe asfaltlagen, het aanvullen en verstevigen van bermen en klinkerbestratingen.

De onderhoudswerken worden dit jaar uitgevoerd door Strabag B.V. uit Herten. Het dagelijks toezicht op het werk ligt in handen van dhr. J. Janssen van ingenieursbureau Ducot B.V. uit Roermond. De totale duur van de werkzaamheden bedraagt ca. 5 weken (tot 12 juli).

De werkzaamheden vinden dit jaar plaats op de volgende wegen (weggedeelten):

Afferden

  • Hengelandseweg de zijweg tegenover Hengeland 2: het repareren van de bestaande asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen.

Siebengewald

  • Grensweg vanaf huisno.13 tot huisno. 23:  het repareren van de bestaande asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltprofileerlaag en een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen.

Nieuw Bergen

  • Op de Paal vanaf de Oude Baan tot aan de N271: het op diverse plaatsen repareren van de asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen.
  • Holshaeg vanaf de ‘Zeedijk’  tot de Aijerdijk: het frezen van de asfaltschade  a.g.v. de wortelopdruk, het op diverse plaatsen repareren van de asfaltverharding, het aanbrengen van een  asfaltoverlaging  en het verstevigen van de bermen.

Well

  • Nieuwe Leukenweg (de ‘rondweg’ tussen ’t Leuken 6 en 16): het repareren van de bestaande asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen. 

Wellerlooi

  • Geysselberg vanaf huisno. Richting Wellerlooi tot de N271: het repareren van de bestaande asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen. 
  • Heerenvenweg tussen de Moerasweg en de Twistedenerweg: het repareren van de bestaande asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltdeklaag met rode fietssuggestiestroken en het verstevigen van de bermen.
  • Walbeckerweg nabij de Heerenvenweg: het plaatselijk repareren van de rode fietssuggestiestroken.

Geheel of gedeeltelijke afsluiting?

Sommige werkzaamheden maken het noodzakelijk om weg gedurende een wat langere periode geheel of gedeeltelijk af te sluiten. Omleidingsroutes, indien noodzakelijk, zullen d.m.v. borden worden aangegeven.

Vragen?

Hebt u nadere vragen over het onderhoudsprogramma, dan kunt U telefonisch contact opnemen met het Klant Contact Centrum, telefoonnummer (0485) 34 83 83 of 14 0485.

Pagina opties