Vier Koninklijke Onderscheidingen bij brandweer Bergen (06-11-2019)

Vrijdag 1 november hebben Marco Hesen, Dave Krebbers, Eric Maas en Eric van Mil uit handen van burgemeester Manon Pelzer een Koninklijke Onderscheiding ontvangen, Ze zijn benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau.

Marco Hesen

Hij ontving de Koninklijke Onderscheiding voor zijn 20 jarig jubileum. Hij is in dienst sinds 1-9-1999 in de functie van Manschap B, rang Hoofdbrandwacht. Tevens is Marco inzetbaar als manschap en chauffeur. In het verleden heeft de Marco de functie van duiker en duikploegleider uitgevoerd.

Dave Krebbers

Hij kreeg de Koninklijke Onderscheiding voor zijn 20 jarig jubileum. Hij is in dienst sinds 1-9-1999 in de functie van Bevelvoerder, rang Brandmeester. Tevens is Dave inzetbaar als manschap, oefenleider en als projectlid Brandveilig Leven. In het verleden heeft Dave Krebbers de functie van duiker en duikploegleider uitgevoerd.

Daarnaast verricht hij vrijwilligerswerk bij Voetbalvereninging Montagnards en Tennisvereninging Bergen.

Eric Maas

Eric werd Koninklijk onderscheiden voor zijn 20 jarig jubileum, in dienst sinds 1-9-1999 in de functie van Bevelvoerder, rang Brandmeester. Tevens is Eric inzetbaar als manschap, chauffeur en schipper. In het verleden heeft Eric Maas de functie van duiker en duikploegleider uitgevoerd.

Daarnaast is hij al jaren vrijwilliger (enkele jaren voorzitter) bij Kindervakantiewerk Bergen en bestuurslid bij De Belhamels, de jeugdafdeling van Carnavalsvereniging De Erdmennekes in Bergen.

Eric van Mil

Hij ontving de Koninklijke onderscheiding voor zijn 20 jarig jubileum. Hij is in dienst sinds 1-9-1999 in de functie van Manschap B, rang Hoofdbrandwacht. In het verleden heeft Eric tevens de functie van duiker uitgevoerd.

Daarnaast is hij vrijwilliger bij voetbalvereniniging Montagnards en Volleybalvereniging VC Montagnard in Bergen.

Op de foto van links naar rechts: Marco Hesen, Eric van Mil, Eric Maas en Dave Krebbers.

Foto: Frans Thonen

Pagina opties