Vervanging openbare verlichting door led lampen (20-11-2018)

Dit item is verlopen op 20-12-2018.

In het vastgestelde Beleidsplan Openbare Verlichting 2013-2022 zijn financiële middelen opgenomen voor het vervangen en verbeteren van de openbare verlichting langs gemeentelijke wegen en straten.

Het vervangen van de verlichting (masten en/of armaturen) vindt vooral plaats op wegen en straten waar de verlichting onvoldoende en verouderd is en waar energieverslindende lampen branden. De nieuwe verlichting bestaat uit duurzame Led-verlichting en is tevens voorzien van de nodige dimregimes tijdens de avond- en nachturen.

Werkzaamheden

Vanaf 26 november gaat de gemeente verlichting vervangen op de volgende locaties in het buitengebied:

  • Afferden: de wegen ten noordoosten van de provinciale weg N271 en de gemeentegrens met Gennep. (o.a. Hengeland, Groene Streep, Melingveldweg,  Kapelstraat en AfferdseHeide).
  • Bergen: de wegen gelegen tussen de Maas en de provinciale weg N271 enerzijds en de dorpskern van Bergen en de gemeentegrens met Gennep anderzijds. (o.a. Heukelomsestraat, Heukelom).
  • Well / Wellerlooi: de wegen gelegen tussen de Maas en de Veenweg enerzijds en de Wezerweg en de Venweg/Droogstal anderzijds.(o.a. Knikkerdorpweg, Bergweg, Kevelaersedijk, Hoogveldseweg, Geysselberg, Schaak, Droogstal, Westerweg, Looierweg).

Tijdens de werkzaamheden blijven de wegen toegankelijk voor al het verkeer.

Vragen?

Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum, (0485) 34 83 83 of 14 0485.