Vertel leerlingen over je beroep bij On Stage in Land van Cuijk Maasduinen (03-02-2020)

Tijdens de Doe Dag op 26 maart gaan leerlingen van vmbo-scholen op bezoek bij kappers, fysiotherapeuten, hondentrimmers of andere vakmensen en bedrijven om kennis te maken met het vak.

Tekst On Stage Land van Cuijk Maasduinen On StageEen mooie kans om leerlingen te informeren over uw beroep, de verschillende mogelijkheden in uw bedrijf.

Beroepenfeest

Afspraken worden gemaakt tijdens het Beroepenfeest Land van Cuijk Maasduinen On Stage op 12 maart aanstaande. Ruim 800 vmbo-ers van de 7 locaties van het Elzendaalcollege, Metameer en Merletcollege gaan dan in gesprek met beroepsbeoefenaren over hun vak en werkdag. Ter plekke maken ze afspraken voor de Doe Dag op 26 maart.

Vertel over je vak

Gemeente Bergen is partner van On Stage en roept bedrijven en organisaties op om mee te doen. Leerlingen hopen o.a. op kappers, een sporttrainer, psycholoog, bloemist, hondentrimmer, winkelmedewerker en een advocaat. Maar elk beroep is welkom!

Interesse?

Wilt u uw enthousiasme delen met de leerlingen? Kijk dan voor meer informatie of aanmelden op de website van Land van Cuijk Maasduinen On Stage  of stuur een e-mail naar projectleider Sandra Reuvers.

Pagina opties