Verdachte situatie? Meld het! (04-12-2019)

Vermoedt u dat in uw buurt een hennepkwekerij of een xtc-lab gevestigd is? Zijn er signalen van huiselijk geweld? Of zijn er situaties waarvan u het belangrijk vindt dat ze bij de politie terecht komen?

Met de meldingenkaart kan de kwestie onder de aandacht van de politie gebracht worden. Deze kaart is niet bedoeld voor echte spoedzaken. In dat geval moet u altijd 112 bellen. Geen spoed, wel politie? U kunt de politie telefonisch 24 uur per dag te bereiken via 0900-8844.

Meldingenkaart

Wie niet over internet beschikt, kan de meldingenkaart invullen en opsturen. Op de meldingenkaart kunt u een verdachte situatie omschrijven. Het is mogelijk dat anoniem te doen of de gegevens in te vullen zodat de politie contact kan opnemen als er vragen zijn.

U mag de meldingenkaart ook in de brievenbus van het politiebureau in Venray of Gennep doen.

Anoniem melden kan ook bij Meld Misdaad Anoniem via het gratis telefoonnummer 0800-7000.

Niet ontvangen?

Inwoners die de kaart niet ontvangen hebben, of een extra exemplaar willen, kunnen daarvoor terecht bij het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen of bij de politiebureaus in de regio. Het politiebureau in Gennep (Europaplein 5) is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Het politiebureau in Venray (Leunseweg 4) is open op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Contact met de politie

Kijk voor alle andere contactmogelijkheden op de website van de Politie.

Pagina opties