Traject voor stoppende agrarische ondernemers (07-05-2019)

Dit item is verlopen op 22-05-2019.

Provincie Limburg start samen met gemeenten uit Midden- en Noord-Limburg een coaching traject voor stoppende agrarisch ondernemers.

Doel is om deze ondernemers persoonlijk te ondersteunen en te begeleiden bij het maken van belangrijke keuzes.

Knelpunten in de sector

Limburgse veehouders maken deel uit van een sector die wereldwijd een vooraanstaande positie heeft verworven, maar in haar eigen regio tegen steeds grotere knelpunten aanloopt. Met het oog op een gezonde, duurzame toekomst voor de sector, staan veehouders voor belangrijke keuzes: Investeren in innovatie? Zoeken naar nieuwe verdienmodellen? Stoppen?

Samen aan de keukentafel

Limburgse veehouders die bezig zijn met hun toekomstige koers en zich aangesproken voelen door deze aanpak kunnen zich inschrijven voor dit traject. Het biedt in eerste instantie plek voor zestig bedrijven. Vanaf juni gaan coaches met de ondernemers in gesprek over de mogelijkheden en oplossingen voor hun bedrijven.

Belangstelling?

Meldt u dan vóór 21 mei aan bij ‘Samen aan de keukentafel’ via de website van Provincie Limburg.  Hier staat ook meer informatie. Schrijf u in en bepaal samen met een onafhankelijke coach uw koers voor de toekomst!

Pagina opties