Sjors Sportief & Sjors Creatief in Bergen (18-05-2017)

Dit item is verlopen op 02-06-2017.

In navolging van het succes van het huidige schooljaar zal ook het aankomend schooljaar het naschoolse activiteitenprogramma Sjors Sportief & Sjors Creatief weer vervolgd worden.

Stichting Doejemee zet Sjors Sportief & Sjors Creatief in verschillende gemeentes in de regio, waaronder gemeente Bergen. Dit schooljaar zijn er maar liefst ruim 2000 inschrijvingen in onze gemeente! Een grandioos succes!

Sjors Sportief & Sjors Creatief

Sjors Sportief & Sjors Creatief heeft als doel om basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het sport- en cultuuraanbod in hun omgeving. En misschien worden ze daarna wel lid van uw vereniging?

Sjors Sportief & Sjors Creatief wordt uitgevoerd door Stichting Doejemee in opdracht van gemeente Bergen. Samen vinden wij het namelijk belangrijk dat kinderen hun creatieve en sportieve talenten kunnen ontdekken, elkaar daarbij kunnen ontmoeten en hun weg naar leuke lokale verenigingen/aanbieders weten te vinden.

Tegelijk is Sjors Sportief & Sjors Creatief voor verenigingen en andere lokale aanbieders van sport en cultuur een gratis podium om zich op een leuke manier aan álle basisschoolkinderen binnen de gemeente te presenteren.

Meld uw vereniging of activiteiten ook hiervoor aan!

Uw activiteit wordt geplaatst in een prachtig, kleurrijk en kindvriendelijk boekje. Dit Sjorsboekje wordt in oktober 2017 op alle basisscholen in de gemeente verspreid. Alle kinderen uit het basisonderwijs kunnen hieruit dan allerlei – vaak gratis - activiteiten kiezen die ze leuk vinden om te doen. Erg goede promotie dus voor verenigingen en lokale aanbieders!

Meld uw activiteit vanaf vandaag aan via de website van Cultuur & Sportstimulering Nederland . Het invoeren van activiteiten kan tot uiterlijk 1 juni.

Meer informatie?

Voor meer informatie gaat u naar de website van Cultuur & Sportstimulering Nederland of stuur een e-mail.

Pagina opties