Inzameling taxussnoeisel (18-06-2019)

Taxus Taxi zamelt het taxussnoeisel weer in. De eenjarige taxustwijgjes worden gebruikt voor de productie van Taxol, het basisbestanddeel van de chemotherapie bij kanker.

Voorkom broei

Broei is de grootste boosdoener als het gaat om de bruikbaarheid van taxussnoeisel. Voorkom broei door gebruik te maken van de Taxus Taxi Tas. Maak een kuil in het midden van uw gevulde Taxus Taxi Tas, zodat er voldoende lucht bij kan.

Minimale hoeveelheid

De service van de Taxus Taxi is een gratis mogelijkheid om op een zeer toegankelijke manier deel te nemen in de strijd tegen kanker. De minimale hoeveelheid voor de gratis ophaalservice is een volle kruiwagen of half gevulde Taxus Taxi Tas. Heeft u te weinig snoeisel om dit te laten ophalen en wilt u toch deelnemen? Snoei dan tegelijk met uw buren om zo toch gebruik te kunnen maken van de gratis inzameldienst.

Afspraak inplannen

Via de website van Taxus Taxi  kunt u 24 uur per dag een afspraak maken om uw taxussnoeisel op te laten halen. De voorkeur gaat uit naar het inplannen van een afspraak zo kort mogelijk nadat u uw taxushaag gesnoeid heeft, want dan bevatten de twijgjes nog de meeste werkzame stof. De Taxus Taxi haalt vervolgens zo snel mogelijk het taxussnoeisel bij u op.

Meer informatie

Meer informatie over het inzamelen van snoeisel en de stichting Taxus Taxi via de website van Taxus Taxi of via Facebook.

Pagina opties