Informatiemarkt Energielandgoed Wells Meer (03-04-2019)

Dit item is verlopen op 16-04-2019.

Bezoek maandagavond 15 april de informatiemarkt in het gemeentehuis over het Energielandgoed Wells Meer.

Aanleiding voor de informatiemarkt is de inzage van de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) die voor dit gebied is opgesteld. Meer informatie over de NRD vindt u op onze website Energielandgoed Wells Meer.

Vragen en ophalen

Bij verschillende punten kunt u die avond informatie ophalen en vragen stellen aan de aanwezige deskundigen. Zo is er de mogelijkheid om bijgepraat te worden over de eerste ontwerpmodellen, de techniek, het beoordelen van de lusten en lasten en welke milieueffecten we gaan onderzoeken. Wilt u naar aanleiding van de NRD nog een zienswijze indienen? Ook dat kan tijdens deze informatiemarkt. Daarnaast is er ook informatie beschikbaar over het overkoepelende programma VerduurSAMEN2030.

  • Datum: maandag 15 april 2019

  • Locatie: gemeentehuis Bergen

  • Tijd: inloop tussen 19.30 en 21.30 uur

Uw mening

Naast het informeren en delen van kennis organiseren we de informatiemarkt ook om een beter beeld te krijgen bij wat er leeft. Wat vindt u van de drie ontwerpmodellen van het Energielandgoed Wells Meer? Welke kansen en mogelijkheden ziet u? Waar bent u bezorgd over? Heeft u ideeën? Wij horen graag uw mening, alle geluiden zijn welkom! Graag tot maandag 15 april.

Meer informatie

Lees meer over Energielandgoed Wells Meer en VerduurSAMEN2030 op de website van Energielandgoed Wells Meer.