Informatiemarkt Energielandgoed Wells Meer op maandag 1 oktober (13-09-2018)

Dit item is verlopen op 26-09-2018.

Bezoek maandagavond 1 oktober de informatiemarkt over het Energielandgoed Wells Meer. Aanleiding voor de informatiemarkt is de inzage van de ontwerpstructuurvisie met bijlagen (milieueffectrapport en passende beoordeling) die voor dit gebied is opgesteld.

Vragen en ophalen

Bij verschillende stands kunt u die avond informatie ophalen en vragen stellen aan de aanwezige deskundigen. Zoals over de kaders en uitgangspunten van het Energielandgoed, de verschillende vormen van duurzame energie, de procedure en status van het project, de gepubliceerde ontwerpstructuurvisie en de bijlagen die daarbij horen. Wilt u naar aanleiding van de ontwerpstructuurvisie nog een zienswijze indienen? Ook dat kan tijdens deze informatiemarkt. Daarnaast is er ook informatie beschikbaar over het overkoepelende programma VerduurSAMEN2030.

  • Datum: maandag 1 oktober 2018
  • Locatie: Gemeentehuis Bergen
  • Tijd: inloop tussen 19.30 uur en 21:30 uur

Uw mening

Naast het informeren en delen van kennis organiseren we de informatiemarkt ook om een beter beeld te krijgen bij wat er leeft. Welke kansen en mogelijkheden ziet u? Waar bent u bezorgd over? Heeft u ideeën? Wij horen graag uw mening, alle geluiden zijn welkom! Graag tot maandag 1 oktober.

Meer informatie

Lees meer over Energielandgoed Wells Meer en VerduurSAMEN2030.