Hoe wilt u het Energielandgoed inrichten? (14-06-2019)

In week 26 (maandag 24 tot en met vrijdag 28 juni) organiseren we meerdere inspraakmomenten over de inrichting van het Energielandgoed Wells Meer.

Maak uw wensen en bezwaren aan ons kenbaar, zodat wij deze informatie kunnen gebruiken bij het ontwerpen van het voorkeursmodel.

Interactieve enquête

Hoe ziet uw ideale Energielandgoed eruit? Het Energielandgoed Wells Meer gaat bestaan uit verschillende elementen, zoals energiebronnen, natuur en recreatie. Welke elementen vindt u belangrijk? Laat het ons weten via de interactieve enquête. De enquête is vanaf maandag 24 juni tot en met zondag 7 juli beschikbaar via de website Energielandgoed Wells Meer.

Openstelling Energiehuis

Wilt u graag hulp bij het invullen van de interactieve enquête? Heeft u vragen of bespreekt u graag uw reactie op de drie ontwerpmodellen persoonlijk? Kom dan naar het Energiehuis! Wij zijn geopend van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juni van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op dinsdag 25 en woensdag 26 juni zijn er twee avondopenstellingen tot 20.00 uur.

Werkateliers

Hoe zou u minimaal 870 TJ opwekken in het gebied Wells Meer van 444 hectare? Wilt u samen met ons een optimale inrichting van Energielandgoed creëren? Groepsgewijs kijken we kritisch naar de inrichting van het Energielandgoed en de gevolgen daarvan.

  • Datum: Dinsdag 25 of woensdag 26 juni
  • Tijdstip: 19.30-21.30 uur
  • LocatieGemeentehuis Bergen

Schrijf u nu in via de website of in het Energiehuis tijdens de reguliere openingstijden.

Meer informatie

Lees meer over Energielandgoed Wells Meer en VerduurSAMEN2030 op de website Energielandgoed Wells Meer.

Logo Energielandgoed Wells Meer