Bergen plezier tijdens de Fun Run op vrijdag 17 mei (07-05-2019)

Dit item is verlopen op 09-05-2019.

Na het succes van vorige jaren organiseert Bergen Beweegt Natuurlijk samen met verschillende partijen voor de derde keer de Fun Run.

Poster Fun runEen run vol plezier, langs Fun Points en obstakels door het centrum van Nieuw Bergen. Ren jij op 17 mei weer mee? Aanmelden kan via de website Bergen beweegt natuurlijk

Durf jij de fun aan?

Unieke Fun Points en obstakels verspreid langs een route van 5 kilometer leiden de deelnemers door het centrum van Bergen. Een makkie? Niet helemaal, maar zeker voor iedereen te doen! Je loopt met je team twee rondes van 2,5 kilometer. Tijdens iedere ronde ontdek je obstakels, spellen, een stormbaan en nog veel meer verrassende hindernissen. Trotseer samen de Run en bereik vol Fun de finish. Genoeg uitdaging en plezier voor jong én oud. Doe mee met je familie, je vrienden, je buurt, je klasgenootjes of je sportteam. Iedereen is welkom. De eerste Fun Runners starten op 17 mei om 18:30 uur.

Samen met lokale verenigingen

Veel vrijwilligers, verenigingen en organisaties helpen mee om er een echt feest van te maken. Ze zorgen voor de bijzondere Fun Points met spellen en uitdagingen. Dat maakt deze run echt bijzonder. Dit jaar is de samenwerking met Ondeugd verder uitgebouwd en is er voor het eerst een Fun Run obstakel gebouwd door een lokale ondernemer. De komende weken maken we via Facebook de route met Fun Points en deelnemende verenigingen bekend. We sluiten in samenwerking met Ondeugd de dag af met een supertoffe afterparty bij Den Asseldonk.

Doe met ons mee!

Verzamel al je vrienden en vriendinnen en schrijf je in met de meest originele teamnaam. Inschrijven kan tot en met 10 mei. Je maakt gegarandeerd nieuwe vrienden! Deelname kost € 3,50 voor kinderen (t/m 12 jaar) en € 5,- voor volwassenen (vanaf 13 jaar). Je betaalt de kaartjes vooraf. Ga snel naar Bergen beweegt natuurlijk voor jouw startbewijs.

Facebook

Mis niets van de vrolijkste run en Volg Bergen Beweegt Natuurlijk via Facebook.