In het Herstelhuis in Venray kunnen mensen met psychische problemen die vastlopen in hun eigen huis, leven en/of omgeving, maximaal 14 dagen bijkomen.

Logo herstelhuis Venray

Even afstand nemen en rust vinden.

Voor inwoners van heel Noord-Limburg

Je kunt maximaal 2 weken in het Herstelhuis verblijven als je even uit een stressvolle thuissituatie wil of bijvoorbeeld zwaar overprikkeld bent en rust nodig hebt. Het huis is heel kleinschalig met vier kamers. De medewerkers zijn ervaringsdeskundigen die weten wat het is om een ontwrichtende periode mee te maken. Je hebt geen indicatie of verwijzing nodig en je hoeft alleen een minimaal bedrag te betalen voor het avondeten. Wil je ’s nachts graag thuis slapen en overdag in het Herstelhuis verblijven, dan kan dat ook. Tijdens je verblijf kun je gaan en staan waar je wil. Het Herstelhuis is er voor de inwoners van Noord-Limburg.

Iets voor jou?

Zou het Herstelhuis iets voor jou zijn of ken je iemand die hiermee geholpen zou zijn? Neem contact op. Het Herstelhuis is gevestigd in het voormalige verzorgingstehuis Schuttersveld, Bergweg 2, kamer 86 in Venray, tel: 0478 – 20 15 26. Er is iedere dag (ook in het weekend) iemand aanwezig van 12.00 tot 20.00 uur.

Herstelhuis Venray bestaat alweer 1 jaar! Ze hebben het afgelopen jaar al behoorlijk wat gasten mogen ontvangen. Van velen ontvingen ze mooie reacties: “Ik werd er écht gehoord en gezien en voelde me veilig”, “Ik heb mooie inzichten gekregen”, “Ik moest niets, maar kreeg goede ondersteuning bij wat ik graag wilde”.

Meer informatie

Lees je op de website van Herstelhuis Venray