Het coronavirus heeft grote gevolgen voor iedereen. Welzijnsorganisatie Synthese biedt inwoners van de gemeenten Bergen, Gennep, Mook en Middelaar en Venray een helpende hand. 

Synthese is er voor een luisterend oor, praktische hulp, advies en ondersteuning.

Sommige mensen hebben naasten verloren of kampen met klachten omdat ze zelf ziek zijn geweest. Anderen lopen vast omdat ze weinig kunnen doen door de maatregelen of maken zich zorgen over werk, inkomen of de toekomst. Al deze mensen kunnen bij Synthese terecht.

Wilt u praten met iemand die er echt voor u is? Iemand die naar uw verhaal luistert en u helpt om de dingen op een rijtje te krijgen? Neem dan vrijblijvend contact op met Synthese. Dat kan door een e-mail te sturen naar teambergen@synthese.nl of te bellen via (0485) 84 34 15.

Vragen over zorg en welzijn

De maatschappelijk werkers van Synthese ondersteunen kosteloos en vertrouwelijk mensen bij allerlei problemen in het dagelijks leven of werk. Dit kan van korte, maar ook van langere duur zijn.

De professionals en speciaal opgeleide vrijwilligers van Synthese helpen u graag verder met praktische zaken, advies of doorverwijzing. Niet alleen op het gebied van corona, maar met allerlei onderwerpen die te maken hebben met zorg en welzijn. Wilt u meer informatie? Op https://synthese.nl kunt u meer informatie lezen.