Omgevingsvisie

Van 11 tot en mei 18 mei 2018 organiseerde Gemeente Bergen de week van ‘Hoe ik Bergen zie…’. Een week vol activiteiten waarin we graag van onze inwoners hoorden hoe zij de toekomst van de gemeente Bergen zien, welke kansen en uitdagingen er zijn voor de komende 15 jaar.

Een indruk van de reacties van de week van 'Hoe ik Bergen zie...' ziet u in de Infographic (PDF-bestand, 309 kB).

De gemeente is aan de slag gegaan met uw reacties en heeft ze verwerkt in de ontwerp-omgevingsvisie.

Omgevingsvisie

De omgevingsvisie is verplicht voor gemeenten. Maar wat is een omgevingsvisie, wie krijgt er mee te maken? Lees meer over de omgevingsvisie op de website van het Omgevingswetloket.

Facebook

U leest de informatie over de omgevingsvisie op deze pagina en u kunt de berichten volgen op de Facebookpagina van Gemeente Bergen.

  • 'Hoe ik Bergen zie...', ontwerp-omgevingsvisie ter inzage

    Afgelopen mei organiseerde Gemeente Bergen de week van ‘Hoe ik Bergen zie…’. Een week vol activiteiten waarbij we graag van onze inwoners wilden horen hoe zij de toekomst van de gemeente Bergen zien, welke kansen en uitdagingen er zijn voor de komende 15 jaar.

  • Hoofdlijnennotitie omgevingsvisie

    De gemeente heeft in samenwerking met een adviesbureau een hoofdlijnennotitie opgesteld voor de omgevingsvisie. De notitie kunt u op deze pagina in PDF bekijken. 

Pagina opties