Herinrichting Oranjebuurt in Afferden

Maandag 19 augustus starten de werkzaamheden herinrichting Oranjebuurt. Aannemer Arie Laarakkers BV uit Sambeek gaat de werkzaamheden uitvoeren en begint in de Bernhardstraat. Woensdag 10 juli was er een informatieavond in Iedershuus waarbij de aannemer zich voorstelde en de grove planning bekendmaakte. Aanwonenden ontvangen tijdig een informatiebrief over werkzaamheden in hun directe omgeving. U kunt de presentatie van Arie Laarakkers BV via deze pagina downloaden.

Vast aanspreekpunt

Vast aanspreekpunt tijdens de werkzaamheden is Willem Custers. Willem verzocht de aanwezigen  dan ook om altijd contact op te nemen bij vragen of problemen met of tijdens de werkzaamheden. Willem is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar:

  • Tijdens werkdagen op het werk en / of in de keet
  • Mobiel: 06 48 01 60 95
  • via e-mail

Planning

In de te downloaden Faseringstekening kunt u zien wanneer in welke straat wordt gewerkt. U kunt ook de bestekstekeningen van de diverse werkzaamheden downloaden. 

Communicatie tijdens de werkzaamheden

Zoals eerder aangegeven ontvangen aanwonenden tijdig een informatiebrief over de werkzaamheden in hun directe omgeving. Meer informatie is beschikbaar via deze website en via ‘Oranjebuurt Afferden’ op Facebook.


Nog vragen?

Neem dan contact op met Gemeente Bergen:

  • het Klant Contact Centrum, (0485) 34 83 83
  • via e-mail

Pagina opties