Herinrichting Oranjebuurt in Afferden

Sinds afgelopen augustus is Aannemer Arie Laarakkers BV uit Sambeek in opdracht van Gemeente Bergen bezig met de herinrichting van de Oranjebuurt. De aannemer informeert de aanwonenden tijdig over werkzaamheden in hun directe omgeving.

Gemeente Bergen en de aannemer hebben er voor gekozen om de bereikbaarheid tijdens de feestdagen in december te garanderen. Daarom werkt de aannemer de nieuwe bestrating tot aan de kruising Irenestraat – Wilhelminastraat vóór de feestdagen af. De kruising blijft wel afgesloten. Alle woningen in de Oranjebuurt  zijn dan tijdens de feestdagen met de auto bereikbaar. Van maandag 23 december tot en met 3 januari 2020 heeft de aannemer vakantie en wordt er niet gewerkt in de Oranjebuurt.

Aangepaste planning

Vanwege niet voorziene werkzaamheden ligt de aannemer iets achter met de werkzaamheden. De bereikbaarheid tijdens de feestdagen heeft ook gevolgen voor de planning. Daarom is deze aangepast, u kunt de nieuwe planning onder 'Downloads uitvoering herinrichting' bekijken.

Vast aanspreekpunt

Vast aanspreekpunt tijdens de werkzaamheden is Willem Custers. Willem verzocht de aanwezigen  dan ook om altijd contact op te nemen bij vragen of problemen met of tijdens de werkzaamheden. Willem is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar:

  • Tijdens werkdagen op het werk en / of in de keet
  • Mobiel: 06 48 01 60 95
  • via e-mail

Planning

In de aangepaste, te downloaden Faseringstekening kunt u zien wanneer in welke straat wordt gewerkt. U kunt ook de bestekstekeningen van de diverse werkzaamheden downloaden. 

Communicatie tijdens de werkzaamheden

Zoals eerder aangegeven ontvangen aanwonenden tijdig een informatiebrief over de werkzaamheden in hun directe omgeving. Meer informatie is beschikbaar via deze website en via ‘Oranjebuurt Afferden’ op Facebook.


Nog vragen?

Neem dan contact op met Gemeente Bergen:

  • het Klant Contact Centrum, (0485) 34 83 83
  • via e-mail

Pagina opties