Glasvezel in buitengebied

Glasvezel buitenaf is in heel Nederland actief met de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Het bedrijf is in oktober gestart met een campagne om ook in het buitengebied van de gemeenten Bergen, Beesel, Echt-Susteren, Roerdalen, Roermond en Venlo glasvezel aan te leggen.

Campagne

Deze campagne duurt tot 17 december 2018. Als dan 50% van de potentiele aansluitingen in het buitengebied van de deelnemende gemeenten zich heeft aangemeld, kan de aanleg plaatsvinden. De gemeenten zijn géén opdrachtgever, Glasvezel buitenaf is een bedrijf dat zelfstandig, op eigen initiatief handelt. Wilt u meer weten, heeft u vragen? Bezoek dan een van de informatiebijeenkomsten.

Glasvezel buitenaf

Glasvezel buitenaf werkt bij de aanleg van glasvezel in deze regio samen met gemeenten, Provincie Limburg en ondernemend Limburg zoals LLTB (Limburgse Land- en Tuinbouwbond) en MKB (Midden- en Kleinbedrijf). De rol van de gemeenten is ondersteunend. Glasvezel buitenaf heeft in meer dan 35 gebieden een glasvezelcampagne gevoerd en al meer dan 120.000 adressen in het buitengebied ontsloten.

Meer informatie?

  • website Glasvezel buitenaf
  • klantenservice van Glasvezel buitenaf via telefoonnummer (088) 75 85 800 (tijdens werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur).

  • Wilt u ambassadeur zijn?

    Bij de campagne spelen plaatselijke ambassadeurs een belangrijke rol. Ambassadeurs zijn plaatselijk bekend en vinden het belangrijk dat glasvezel in het buitengebied wordt gerealiseerd.

    Lees verder

Pagina opties