Gemeentegids

De gemeentegids vermeldt de contactgegevens van organisaties, verenigingen en bedrijven die in onze gemeente actief zijn. Ongeveer elke twee jaar verschijnt er een gedrukte gemeentegids die huis-aan-huis wordt bezorgd. Ook nieuwe inwoners ontvangen deze gids. Voor het uitgeven werkt de gemeente samen met Akse Media.

De digitale gemeentegids, altijd actueel

De digitale gemeentegids is altijd actueel. Met Google Maps, een routeplanner met satelliet cartografie en duidelijke zoekfuncties biedt deze gemeentegids actuele adresgegevens.

E-book

De gemeentegids in de vorm van een e-book is de versie van de laatst uitgegeven papieren uitgave. 

Beschikbaar als App

De gemeentegids is ook als gratis applicatie in de App/GooglePlay Store te vinden. Onder de naam Gemeentegids App zijn 1,5 miljoen actuele adressen met bijbehorende informatie in heel Nederland te raadplegen. Met uw smaphone of tablet kunt u de hier onderstaande QR code scannen en direct de GemeentegidsApp downloaden.

Wijzigingen en voor aanmeldingen naar Akse Media

Organisaties, verenigingen en bedrijven zijn zelf verantwoordelijk voor het opnemen en het actueel houden van gegevens in de gemeentegids. Deze gegevens dienen rechtstreeks doorgegeven te worden aan Akse Media, onder vermelding van gemeentegids Bergen (L):
•  Per e-mail
•  Telefonisch, (0223) 67 30 10
•  Via de digitale gemeentegids.

Pagina opties