Bouwkavels

De Gemeente Bergen heeft in de kernen Afferden, Siebengewald, Well en Wellerlooi bouwkavels te koop.  Hieronder leest u daar meer informatie over.

 • Bouwkavels in Afferden

  Aan de Afferdse Heide biedt de gemeente kavels aan in een veelzijdig woningbouwplan. Er is ruimte voor vrijstaande woningen, halfvrijstaande woningen en nultredenwoningen. In totaal kunnen hier 40 woningen gebouwd worden. 

  Lees verder
 • Bouwkavels in Siebengewald

  Aan de Bessembiender en Processieweg biedt de gemeente bouwrijpe kavels aan in een veelzijdig woningbouwplan. Er is ruimte voor vrijstaande woningen, halfvrijstaande woningen en nultredenwoningen. In totaal kunnen hier 37 woningen gebouwd worden.

  Lees verder
 • Bouwkavels in Well

  Aan de Dorpsrandlocatie Well biedt de gemeente bouwrijpe kavels aan in een bijzonder woningbouwplan. Er is ruimte voor 3 vrijstaande woningen op ruime kavels, 3 aan-een-gebouwde woningen en 2 terraswoningen, In totaal kunnen hier 6 woningen gebouwd worden

  Lees verder
 • Bouwkavels in Wellerlooi

  Aan de Droogstal biedt de gemeente bouwrijpe kavels aan in een veelzijdig woningbouwplan. Er is ruimte voor vrijstaande woningen, halfvrijstaande woningen en nultredenwoningen.

  Lees verder

Pagina opties