75 jaar Vrijheid vieren

Gemeente Bergen is bezig met een inventarisatie van activiteiten die inwoners en verenigingen (willen) organiseren bij de viering van 75 jaar bevrijding in 2019/2020. Het doel is te kijken of alle activiteiten verwerkt kunnen worden in een gemeentebreed programma van 75 jaar bevrijding en vrijheid, gedenken en vieren. Waarbij de gemeente wellicht kan faciliteren of ondersteunen.

U kunt daarbij denken aan nieuw op te zetten activiteiten of bestaande activiteiten waarbij het thema bevrijding of gedenken centraal staat. Activiteiten die lokaal, of in samenwerking met meer gemeenten of grensoverschrijdend plaatsvinden.

  • 75 jaar Vrijheid, subsidie voor grensoverschrijdende activiteiten

    De Euregio Rijn-Waal heeft besloten om grensoverschrijdende activiteiten in het kader van ‘75 jaar Vrijheid’ met subsidie te ondersteunen.

  • Verslag bijeenkomst 7 februari 2019

    Donderdag 7 februari was de eerste bijeenkomst over het vieren van 75 jaar vrijheid. Een groot aantal van de uitgenodigde verenigingen was aanwezig.

  • Contact

    Heeft u een idee, of bent u misschien al begonnen met de uitwerking, dan horen wij dat graag. Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op met het Klant Contact Centrum, (0485) 34 83 83 of 14 0485.

Pagina opties