Op deze pagina vindt u een overzicht van websites waar u meer informatie kunt vinden over het coronavirus.

Informatie over de actuele situatie in Limburg en adviezen hoe hiermee om te gaan, leest u op de website van GGD Limburg-Noord(externe link). Bekijk daar ook alle updates(externe link).

Isolatie en quarantaine

Met de Quarantaine Check(externe link) van de Rijksoverheid kunt u zien of u in quarantaine moet en wanneer u zich moet laten testen. Ook als u gevaccineerd of hersteld bent.

Reizen naar het buitenland

Het advies aan reizigers is: ga goed voorbereid op reis. In ieder land gelden andere coronamaatregelen. Denk aan testverplichtingen, QR-codes en mondkapjes. Bekijk voor en tijdens uw reis regelmatig het reisadvies op Nederland Wereldwijd(externe link). Meer informatie vindt u op de website van de Rijksoverheid(externe link).

Coronadashboard

Het dashboard laat actuele cijfers zien over het coronavirus in Nederland. Die informatie komt van het RIVM, de GGD en de ziekenhuizen. De info kunt u lezen op de website van de Rijksoverheid(externe link).

Informatie in verschillende talen

Informatie in verschillende talen leest u op de website van GGD Limburg-Noord(externe link).

Algemene vragen (telefonisch contact)

  • Landelijk informatienummer: (0800) 13 51. Dit telefoonnummer is bereikbaar tussen 8.00 en 20.00 uur.
  • Informatienummer van GGD Limburg-Noord: (088) 119 19 90. Dit telefoonnummer is op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.