Op deze pagina vindt u een overzicht van websites waar u meer informatie kunt vinden over het coronavirus.

Informatie over de actuele situatie in Limburg en adviezen hoe hiermee om te gaan, leest u op de website van GGD Limburg-Noord. Bekijk daar ook alle updates.

Reizen en vakantie, vaccinatie en meer

Informatie over vaccinatie, reizen en vakantie, algemene coronamaatregelen en meer informatie die met corona te maken hebben, leest u op de website van Rijksoverheid.

Coronadashboard

Het dashboard laat actuele cijfers zien over het coronavirus in Nederland. Die informatie komt van het RIVM, de GGD en de ziekenhuizen. De info kunt u lezen op de website van Rijksoverheid.

Evenementen

Informatie over coronaregels voor evenementen leest u op de website van Rijksoverheid

Informatie in verschillende talen

Informatie in verschillende talen leest u op de website van GGD Limburg-Noord.

Steun en compensatie

De economische en maatschappelijke gevolgen van het coronavirus zijn voor iedereen voelbaar. Daarom is er een steun- en herstelpakket met tijdelijke financiële regelingen, een sociaal pakket en investeringsmaatregelen. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Rijksoverheid

De coronasteunmaatregelen voor ondernemers zijn per 1 oktober 2021 gestopt. Zelfstandige ondernemers die financiële ondersteuning nodig hebben, kunnen weer een beroep doen op het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz). 

Algemene vragen (telefonisch contact)

  • Landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Dit telefoonnummer is bereikbaar tussen 8.00 en 20.00 uur.
  • Informatienummer van GGD Limburg-Noord: 088 - 119 19 90. Dit telefoonnummer is op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.