De voorbereidingen voor de tijdelijke crisisnoodopvang voor asielzoekers zijn in volle gang. Inmiddels zijn ook de werkzaamheden op het oude zwembadterrein in Nieuw Bergen van start gegaan. Bent u benieuwd hoe de crisisnoodopvang er uiteindelijk uit komt te zien? Kom dan zelf een kijkje nemen op woensdag 30 november!

Gemeente Bergen vindt het belangrijk dat geïnteresseerde inwoners uit de gemeente de kans krijgen om met eigen ogen te zien hoe de tijdelijke crisisnoodopvang is ingericht. U bent daarom van harte welkom om op woensdagavond 30 november een kijkje te komen nemen op de opvanglocatie. Van 20.30 tot 21.30 uur krijgt u een rondleiding over het terrein en kunt u vragen stellen over bijvoorbeeld de werkwijze en genomen maatregelen.

Eerste asielzoekers

Als alles naar verwachting verloopt, wordt de opvanglocatie op donderdag 1 december opgeleverd. Of op die dag ook meteen de eerste asielzoekers aankomen, is nog niet bekend.

Op de hoogte blijven?

Meer informatie over de tijdelijke crisisnoodopvang vindt u op deze pagina. Hier vindt u ook de tweede editie van de nieuwsbrief, die deze week is gepubliceerd. Wilt u de nieuwsbrief voortaan rechtstreeks in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via info@bergen.nl.